VVD-kandidaat Vivian van Delft stelt zich voor

geplaatst in: Nieuws | 0

Op 14, 15 en 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen in Drechterland. In een reeks van interviews stellen de top 8 kandidaten zich voor aan de kiezer. In dit interview geven we het woord aan Vivian van Delft, onze nummer 5 op de lijst.

Wie is Vivian van Delft?

Ik ben een 37 jaar jonge moeder van vier geweldige kinderen. Ik heb een onderneming in antiek en design en daarnaast werk  ik nog parttime in de juweliersbranche.

Wat maakt Wijdenes nu zo’n bijzonder dorp?

De mensen zijn met elkaar begaan en staan voor elkaar klaar. De ligging is natuurlijk ook perfect met zelfs een eigen haven. Het authentieke karakter en de lange geschiedenis maken dit dorp echt typisch Wijdenes een dorp waar je niet meer weg wilt.

Waarom ben je actief binnen de VVD Drechterland?

Ik wil me graag inzetten voor mijn leefomgeving.  Als voorbeeld kan ik geven dat ik het persoonlijk niet fijn vind als mijn kinderen door het donker fietsen op gevaarlijke punten. Welke ouder wel?  Maar nu kan ik er wat aan doen en kan ik mij sterk maken voor mijn eigen dorp.

Verklaar je keuze om voor de VVD te kiezen?

Ik ben een liberaal. Qua kernwaarde en richting voelde ik me het meeste aangetrokken tot VVD Drechterland en dat is eigenlijk altijd zo geweest.

Waar wil jij je de komende raadsperiode voor gaan inzetten?

Ik wil mij gaan inzetten voor de veiligheid, stabiliteit en het behoud van het authentieke dorp Wijdenes zoals het nu is. Maar wel met de uitbreidingen en innovaties voor de toekomst. Hierdoor kunnen onze kinderen en kleinkinderen nog fijn opgroeien en oud worden in dit prachtige dorp.

Tenslotte wil jij zelf nog iets kwijt?

Ik zou graag samen werken met de inwoners van Wijdenes. Daarom sta ik ook open om het gesprek aan te gaan, samen komen we verder.

Vivian