VVD Drechterland presenteert met trots haar programma

geplaatst in: Nieuws | 0

Samen aan de slag in Drechterland. Daar staat de VVD Drechterland de komende vier jaar voor om samen met de inwoners en ondernemers van al onze dorpen aan de slag te gaan. De leden van de VVD Drechterland hebben ingestemd met het lokale en liberale verkiezingsprogramma.

De afgelopen vier jaar maakte de VVD Drechterland onderdeel uit van het college van burgemeester en wethouders van onze gemeente en dat hebben wij met volledige inzet en daadkracht gedaan. We kunnen wel zeggen dat dit college voor de gemeente Drechterland in de afgelopen vier jaar ervoor gezorgd heeft dat de gemeente Drechterland er positief voor staat door dit gedegen beleid. Dit beleid heeft er voor gezorgd dat inwoners en bedrijven in Drechterland de komende vier jaar met vertrouwen tegemoet kunnen zien.

Samen aan de slag in Drechterland

Lijsttrekker Yvonne Roos-Bakker: “Ik ben ontzettend trots op ons programma. Het verkiezingsprogramma wat wij hierbij presenteren is geschreven zoals past bij de tegenwoordige tijd. Tegenwoordig gaat alles snel en is het merendeel van de bevolking alleen nog maar visueel ingesteld. Daarom komen wij met een zeer kort en overtuigend programma met duidelijke keuzes voor met name woningbouw.”

Al lezende zul je merken dat dit programma uit twee delen bestaat. Het eerste deel is het programma voor onze mooie gemeente en het tweede deel zijn de speerpunten voor de regio Westfriesland waar wij deel van uit maken.

Contact

De VVD Drechterland is voor jou goed bereikbaar. Mocht je over ons verkiezingsprogramma iets willen delen of vragen, dan kun je via Facebook, Twitter en Instagram contact met ons opnemen. Je kunt ook mailen via info@vvddrechterland.nl of rechtstreeks contact opnemen met lijsttrekker Yvonne Roos Bakker: 06-52664372.

Bekijk hier het verkiezingsprogramma van de VVD Drechterland. Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk hier een overzicht van enkele van onze resultaten.