Schriftelijke vragen over parkeren op dijk Schellinkhout

geplaatst in: Nieuws | 0

maaaamaart19 maartKitesurfen wordt steeds populairder. Schellinkhout heeft een prachtige locatie om te kitesurfen en daarom komen kitesurfers uit heel Nederland bij gunstig weer hier naar toe.

Helaas is er hier maar een kleine parkeerplaats en die staat snel vol. Bewoners van de dijk ervaren overlast van bezoekers die op de dijk hun auto parkeren, terwijl dit verboden is.

Schriftelijke vragen
Hierom hebben wij als VVD een aantal schriftelijke vragen aan het college gesteld. Hierin vragen wij hoe ver het college is met de realisatie van de nieuwe parkeerplekken. Ook vragen wij of het misschien mogelijk is om in bepaalde periodes kitesurfen niet toe te staan. Zo kunnen ook andere inwoners die niet willen kitesurfen gebruik maken van het strand. Als laatste hebben wij gevraagd of het college in overleg blijft met bewoners aan de dijk om tot een oplossing te komen die voor iedereen werkzaam is.

Wij wachten de antwoorden van het college af.
19 maart. Inmiddels hebben wij antwoord gehad. Je kan ze hier lezen. Raadsbrief Antwoorden op schriftelijke vragen VVD parkeren langs de dijk Schellinkhout dd. 3 maart 2021