Fractievertegenwoordiger
Vivian
Vivian van Delft
-
Woont in Wijdenes
Geboren te Blokker

Waarom bij de VVD?

Mijn naam is Vivian van Delft, 37 jaar en een dankbare moeder van vier prachtige kinderen. Ik heb een kleine onderneming in antiek en design. Omdat ik veel thuis werk en sociale contacten belangrijk vind, werk ik daarnaast ook in de juweliersbranche. In mijn vrije tijd schilder ik graag en teken ik samen met mijn kinderen. We zijn een zeer creatief gezin.

Ik ben opgegroeid in Blokker en inmiddels alweer tien jaar woonachtig in het mooie dorp Wijdenes. Vier jaar geleden ben ik lid geworden van VVD Drechterland en na een aantal cursussen leek het me geweldig om echt iets te kunnen doen samen met VVD Drechterland voor de gemeenschap. Hierin ben ik meegenomen en opgeleid door de fractie van VVD Drechterland en heb daardoor een zeer leerzame tijd als fractievertegenwoordiger gehad.

Graag wil ik me inzetten voor Wijdenes om te zorgen voor een veilige en fijne leefomgeving en dat het gezellige authentieke dorp Wijdenes authentiek blijft, maar wel toekomstgericht. Daarnaast wil ik er samen met u voor zorgen dat onze kinderen en kleinkinderen hier nog fijn samen kunnen opgroeien en oud mogen worden.

Samen staan we sterk!


Beroep

Vivian is zelfstandig ondernemer en wil zich inzetten voor Wijdenes.


Politieke functies

Lid van de VVD sinds 2017.

Gemeente Drechterland:

  • Fractievertegenwoordiger (2022 – heden)

Nevenactiviteiten